• Heb jij last van mensen die over je grenzen gaan?
  • Heb je het gevoel dat je grenzen geregeld met de voeten worden getreden?
  • Heb je ooit machtsmisbruik of seksueel misbruik meegemaakt?
  • Merk je dat je gevoel voor de grenzen van jezelf en anderen zou kunnen verbeteren?
  • Heb je een spontaan aanvoelen van wat correct is voor jou en voor anderen of ben je overgevoelig aan alles wat te dichtbij komt of jouw ruimte inneemt?
  • Ben je geneigd exclusieve posities in relaties na te streven?

Dan is deze Themaworkshop Grensoverschrijding voor jou. 

Je leert namelijk hoe je, na grensoverschrijding en/of misbruik, kan herstellen. Je leert de mechanismen doorzien van grensoverschrijdend gedrag – zowel van jezelf als van anderen – en het onschadelijk maken. Je leert de typische zelfsabotage doorzien en opheffen. Je leert hoe je gelouterd als geheeld mens verder kan en de slachtoffer-rol achter je kan laten.

Omdat grensoverschrijding een familiepatroon is dat over de generaties heen wordt doorgegeven en grensoverschrijding altijd subtiel communicatieve perversies en omkeringen inhoudt, is het nodig vooraf de Themaworkshops Familie en Communicatie te volgen. Vertrouwd zijn met alle verbindingsprocessen van Live The Connection is dus een voorwaarde om te kunnen deelnemen aan deze Themaworkshop rond Grensoverschrijding. We zetten alles in om het mechanisme van grensoverschrijding te ontrafelen en te ontkrachten. Gewend zijn om met de bestaande Live The Connection te werken is daarom nodig.

 

Complete the Kernmodule, Themaworkshop Familie, Themaworkshop 'Communicatie en zelfsabotage' modules to unlock this module.
If you already completed these modules, please log in

Themaworkshop Grensoverschrijding live

Currently there are no workshop planned for this module.